Ibland räcker det inte med ett beslutsstöd i form av juridiska informationstjänster. Därför erbjuder vi på JP Infonet även ett djupare stöd i form av rådgivning inom offentlig upphandling. Vi upprättar rättsutredningar, granskar anbud och hjälper både dig som upphandlare och dig som leverantör i upphandlingsprocessens samtliga moment.

Den offentliga marknaden är större och närmre än många tror. Vägen dit är inte lika snårig som det ofta görs gällande i den allmänna debatten. Vill ditt företag expandera och nå denna marknad skräddarsyr JP Infonet ett startpaket anpassad för just er organisation. Vi guidar er i ett strukturerat anbudsarbete och hjälper er att upprätta en bra bevakning av den offentliga marknaden. Därefter hjälper vi gärna till med utformningen av era anbud tills ni är nöjda och tar över helt på egen hand. JP Infonet har lång erfarenhet som leverantör och hjälpa leverantörer att sälja mer till offentlig sektor.

Vi vet också att du som upphandlare ofta arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt. Låt oss ta ner någon av bollarna i dessa situationer så att inte den höga arbetsbelastningen gå ut över den goda affären.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda. 

Kompetensutveckling och Fråga juristen

Är ni flera som är i behov av kompetensutveckling? Eller saknar ni ett juridiskt bollplank? Vi både skräddarsyr kurser helt efter era önskemål och ger juridisk rådgivning direkt via mejl.